Zajebiste! No nic dodać nic ująć. Lubię korzenie więc dla mnie bomba.
PS nie myślałeś o dodaniu trochę zieleniny w postaci Anubiasa? Podwiazany do korzeni powinien dać radę i cieszyć oko.
Wiedziałem że się ktoś d****oli do kamieni
Wiem już nawet jakie chcę, zostało tylko znaleźć w okolicy w odpowiednim rozmiarze.
Choć na pewno nie będzie ich dużo. Powiedzmy że to leśny strumień w CA niż dno jeziora Managua
Jutro jadę po ryby, w niedzielę albo poniedziałek przyjadą kolejne więc jak wszystko przyjedzie, nic nie zdechnie to coś nakręcę.
A u mnie jak to u mnie...zmieniło się....hmm.....wszytko poza baniakiem i wystrojem
hehe no to nieźle, ja na Twoim miejscu bez wahania brałbym wilka "Wolf" (Parachromis dovii). Osobiście nie mam warunków, ba Jagi jak podrosną to parka będzie sprawiać problem, ale zobaczymy... pomyśl nad Dovii, piękne i drapieżne rybska
Osoby, którym padła dorosła pawiooka o w miarę proporcjonalnej budowie, proszone są o zrobienie jej zdjęcia i umieszczenie zapakowanej w torebkę ryby (koniecznie w pozycji wyprostowanej!) w zamrażalniku. Następnie proszę o skontaktowanie się z administratorem.
Portal pawiookie.pl poszukuje osób biegle posługujących się jednym z języków: angielskim, niemieckim lub też rosyjskim, w celu przetłumaczenia treści artykułów. Osoby chętne do pomocy proszone są o skontaktowanie się z administratorem.